Doprava zboží ZDARMA na výdejní místa společnosti Zásilkovna !

Grubin zdravotní dámská kožená obuv Stanley černá 1013610

Kód: 1680/CER 1680/CER2 1680/CER3 1680/CER4 1680/CER5 1680/CER6 1680/CER7 Zvolte variantu
Výprodej
Značka: Grubin
1 699 Kč –38 %
Grubin zdravotní dámská kožená obuv Stanley černá 1013610
1 699 Kč –38 % 1 049 Kč 867 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Velikost obuvi
Barva obuvi
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Anatomické body jsou mírně zvýrazněné, lůžko výšky 6 cm je vložené do modelu z Fashion kolekce, který následuje trendy a zdůrazňuje dámskou eleganci. Podrážka je vyrobena ze dvou vrstev.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlavní výhody :

1 | Roh pro paty
Poskytuje pevnou oporu nohy a stabilizuje patu.

2 | Vnitřní a vnější podélná podpěra
Poskytuje rovnováhu pro nohu při chůzi.

3 | Hrana boty
zvlášť extrahované, aby zakryla nohu a chránily prsty.

4 | Velur kožený potah
Absorbuje pot a výrazně zlepšuje pohodlí při nošení.

5 | Korek a PVC
Stélka z korku a PVC je extrémně pružná a poskytuje přirozeně měkkou ochranu chodidla a zajišťuje tak přirozenou ochranu

6 | EVA podešev
Extrémně pružný, lehký a dlouhý, díky materiálu EVA, nejvíce známému jako „pěnová guma“. Díky svým jedinečným vlastnostem má dnes EVA široké spektrum využití, a to jak u různých druhů výroby, tak ve výrobním programu společnosti GRUBIN.

Lůžko pro nohu v obuvi GRUBIN je vyrobeno z korku získaného ze středomořské dubové kůry. Přírodní latex nebo pryskyřice se mísí s korkem, aby bylo lehké, pružné a schopné absorbovat zdvih. Lůžko je pokryté semišem, zvláště zpracované tak, aby byla měkké, pohodlné a mělo vlastnosti absorpce. Podrážka je měkká, snadná, pružná a velmi dlouhá. Snižuje kontakt s tvrdými povrchy a zajišťuje plný, přirozeně pohyblivý pohyb nohy.

Základním materiálem pro výrobu horních dílů anatomické obuvi GRUBIN je kůže. Je velmi tlustá a luxusní a zároveň velmi měkká a pohodlná. Samozřejmostí je barevnost a zpracovávání speciálními metodami, které udržují krásu a jedinečnost.

podesev_classic_menPodešev EVA rozpoznáte pomocí rytého povrchu, který má na svém povrchu neúplné kruhy zabraňují zadržování vody v podrážce, což snižuje riziko klouzání.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ženy
Záruka: 2 roky